The bastard

Serious outdoor cooking


Bekijk modellen

THE BASTARD BBQ – SERIOUS OUTDOOR COOKING

The Bastard is een keramische barbecue waarmee je kunt grillen, roken, barbecue en bakken. Hij kan zelfs als steenoven gebruikt worden voor het bakken van pizza’s. The Bastard is geïnspireerd op een eeuwenoude kookmethode van de Kamado (= Japanse klei oven).  Door het verfijnde design en de keramische constructie blijven vis en vlees heerlijk mals en geeft het een karakteristieke smaak aan alle gerechten die je op de The Bastard bereidt. Hoogwaardige kwaliteit, een stoer uiterlijk en ‘back to basics’, door deze eeuwenoude manier van koken.

Met een Bastard kun je op allerlei manieren grillen. Er zijn tal indelingen mogelijk en de keuze aan accessoires is zeer breed. Of je nu spareribs wilt maken, een kip op bierblik, zalm roken of slowcooken. Je zult versteld staan van de culinaire mogelijkheden van een Bastard barbecue .

Er is keuze uit diverse modellen. Of je nu alleen bent, met het hele gezin of je hebt vrienden over de vloer. Er is voor iedereen een geschikte Bastard BBQ. En kies je voor de Bastard met het traditionele onderstel of ga je voor een combinatie met één van onze fraaie barbecue tafels/ buitenkeukens?

DUTCH DESIGN KAMADO BBQ

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnt door Nederlanders. The Bastard is onze Nederlandse trots op het gebied van barbecues en de enige echte ‘Dutch Design’ Kamado. Bij het ontwerp van The Bastard BBQ is overal rekening mee gehouden. Niet alleen moest deze Kamado mooi zijn maar ook efficiënt en functioneel. Voor het ontwerp van the Bastard zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Zo is hij gemaakt van een speciaal soort keramiek (cordoriet) waar ook nog eens levenslange garantie op zit.

De metalen onderdelen, zoals het onderstel, zijn gemaakt van gepoedercoat staal en de zijplanken van duurzaam hardhout. Met de speciale gietijzeren regeldop stel je de temperatuur heel nauwkeurig in. Daarnaast worden The Bastard modellen zeer compleet geleverd. Zo zijn de Medium en Large standaard al voorzien van een Plate Setter, rvs kolenmand en ash lifter. Zo kun je direct aan de slag met je nieuwe barbecue!

SMAAKBELEVING

Grillen, bakken, roken en stoven, daar is The Bastard BBQ goed in! Door het isolerende vermogen van het keramiek en de eenvoudigheid waarmee je de luchttoevoer en temperatuur regelt zul je versteld staan van de verfijnde smaak van je gerechten. Alle modellen zorgen voor een unieke smaakbeleving, dus het maakt niet uit welke Bastard-bbq je koopt.

NEDERLANDS ONTWERP

Nederlandse designers geloven dat alles mooier, beter en efficiënter kan. Ze zoeken naar een betere balans tussen functie en vorm. The Bastard is daar een typisch voorbeeld van. Hij is vervaardigd uit de beste materialen die je je maar kunt bedenken, en heeft een no-nonsense karakter. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

LEVENSLANGE GARANTIE

Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met levenslange garantie op alle keramische onderdelen. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gegalvaniseerdstaal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

BASTARD BARBECUE KOPEN

Wil je de Bastard barbecue kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres! Cookers & Grills is namelijk de specialist in professionele barbeques. Wij weten wat wij verkopen, en kunnen hierdoor ook de bijbehorende persoonlijke service bieden. Iedere vraag beantwoorden wij graag!

Je kunt de The Bastard barbeque kopen in onze webshop en showroom. Hierbij heb je diverse mogelijkheden. The Bastard is zowel met onderstel en zijplanken te bestellen als ook een losse barbecue (Bastard solo modellen). Ook hebben wij mooie deals in combinatie met onze zelfgemaakte barbecue tafels/ buitenkeukens. Zo koop je The Bastard altijd voor de laagste prijs en profiteer je van de combinatie aanbieding.

THE BASTARD ACCESSOIRES

Het mooie en leuke aan The Bastard barbecue is dat je heel veel accessoires kunt kopen. Zo maak je jouw bbq ervaring compleet en benut je alle mogelijkheden die de barbecue te bieden heeft. In onze webshop en showroom hebben wij er meer dan 100! Maar laat je zeker niet afschrikken door de enorme keuze. Er zijn slechts een aantal must-haves die niet mogen ontbreken bij de allereerste aankoop van jouw Bastard BBQ. Dit zijn de accessoires voor de diverse bereidingen. Denk aan bijvoorbeeld het gietijzeren rooster voor het grillen op hoge temperatuur, pizzastenen voor het bakken van brood of pizza’s en de Plate Setter voor alle indirecte bereidingen (slow cooken). Laatstgenoemde wordt overigens bij bijna alle modellen van The Bastard standaard meegeleverd. Daarnaast zijn er nog de hulpmiddelen om je accessoires veilig in en uit de barbecue te halen en alle rekjes en standaarden voor verschillende braadstukken. Kortom zo maak je het bakken, grillen, koken, roken, en stoven op jouw Bastard BBQ dus nog leuker en gemakkelijker!