OVER XYLO

liefde voor het comfortabele buitenleven


Stel jouw buitenkeuken samen

OVER XYLO

Outdoor living is de laatste jaren hard in opkomst. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het comfort en gemak van een buitenkeuken. Het gehele jaar door samen de lekkerste gerechten bereiden. Op zo’n manier wordt een buitenkeuken letterlijk een verlengstuk van je woning.

Dean Bigley is de oprichter van Xylo Outdoor Kitchen. De liefde voor het barbecueën en het comfortabele buitenleven staat centraal in het ontwerp van zijn buitenkeukens. De producten kenmerken zich door een moderne, robuuste en tijdloze uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap wordt alles in eigen werkplaats gemaakt.

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

“Ervaar het comfort van binnen, maar dan buiten”. Met een Xylo Outdoor Kitchen geniet je in stijl van het buitenleven, 365 dagen per jaar. Of je nu kookt met vrienden en familie of gewoon ontspant, onze buitenkeukens zorgen ervoor dat je het meeste uit je buitenruimte haalt. Xylo Outdoor Kitchen is ontworpen met het oog op functionaliteit en veelzijdigheid. Of je nu kleine gerechten bereidt of een uitgebreid diner wilt maken, de keukens zijn praktisch en eenvoudig in gebruik. Met handige opbergmogelijkheden en slimme indelingen, heb je altijd alles bij de hand om de perfecte maaltijd te bereiden. ”Maak kennis met de ideale buitenkeuken, zoals hij bedoeld is – Xylo Outdoor Kitchen”.

DE UITSTRALING BEPAAL JIJ

Je houdt van dingen die echt natuurlijk zijn, dus jouw Xylo Outdoor Kitchen moet er ook zo uitzien. Eénvoud en rust. De warme uitstraling van het houtwerk in combinatie met de duurzaamheid van staal. Iedere individuele Xylo Outdoor Kitchen wordt uit één frame opgebouwd van zwart gepoedercoat roestvrij staal. Je kunt hierbij kiezen uit een frame met 3, 4, 5 of 6 segmenten. Daarna bepaal je zelf de indeling van de keuken. De basis elementen koken, koelen en spoelen zijn geheel naar eigen wens in te delen in de verschillende segmenten. Combinaties van lades en kasten zorgen ervoor dat je altijd ruimte hebt voor het opbergen van kookgerei en accessoires.

INSPIRATIE

Bij Xylo zijn we trots op de projecten die we hebben afgerond en dit laten we graag zien. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Daarom hebben we een uitgebreide fotogalerij van de projecten samengesteld. Laat je inspireren en zie met eigen ogen waarom onze klanten zo tevreden zijn met hun Xylo Outdoor Kitchen. Mocht je naar aanleiding van de voorbeelden vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van jouw droom buitenkeuken.