Ofyr

Enjoy outdoor living


Bekijk modellen

Ofyr

Enjoy outdoor living


Bekijk accessoires

OFYR – HET NIEUWE BUITENKOKEN

Mensen zijn altijd al sociale wezen geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel manieren om te communiceren; we lopen elke dag rond met apparaatjes op zak die ons in staat stellen te praten met mensen over de hele wereld. Maar voelen we ons nou echt verbonden met elkaar? Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur.

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. OFYRheeft inmiddels compleet assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

OFYR biedt een veelzijdige manier buitenkoken en laat je op een compleet andere wijze genieten van het buitenleven. Het is een 3 in 1 product waarbij je een buitenkeuken, barbecue en vuurhaard in één hebt en een uniek designproduct. Met de OFYR kun je koken, bakken, grillen en barbecueën op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Het concept van de OFYR zit hem in de eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Het is niet alleen een kooktoestel maar ook de warmte, gezelligheid en het samenzijn spelen een belangrijke rol. Een manier om je gasten te vermaken. Het buitenkoken doe je niet langer alleen maar in het bijzijn van vrienden en familie.

De multifunctionaliteit van de OFYR blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden. In Spanje gebruikt met de OFYR om enorme pannen heerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelt men zich na een dag skiën rond de OFYR voor een glas dampende glühwein. OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

DE BLIKVANGER IN JE TUIN

De mooie sokkels vormen de basis van de OFYR. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder opslagruimte voor de houtblokken. De OFYR is daarnaast ook leverbaar inclusief kookeiland. Deze bieden een riante opslagruimte voor de houtblokken en voldoende werkruimte. Zo heb je een zeer complete buitenkeuken die de ultieme beleving met famile en vrienden zal geven. OFYR is een prachtig object, ontworpen om in iedere omgeving te passen, ongeacht of de OFYR gebruikt wordt of niet. Ontsteek het vuur van de OFYR grill en ieder buiten zijn wordt een speciale beleving. De ringvormige bakplaat van de OFYR grill is gemaakt van maar liefst 12 mm dik staal.

OFYR staat voor functioneel, stijlvol en design. Door gebruik te maken van houtblokken of houtskool is de verwarming van de plaat optimaal en kan er gespeeld worden met de verschillende temperatuurzones. Naast de ronde Carbonsteel bakplaat kan er ook gekozen worden voor verschillende accessoires om een extra dimensie te geven aan het koken of bijvoorbeeld een design kookeiland met werkblad voor een onvergetelijke outdoor cooking experience.

EEN OFYR BBQ KOPEN

De OFYR BBQ modellen zijn in diverse kleuren/afwerkingen leverbaar. Het welbekende cortenstaal. Dit wordt gekenmerkt door de typische roestkleur. Het staal verkleurt na verloop van tijd nog verder en zal een steeds bruinere kleur krijgen. Dit zorgt voor een robuuste en rustieke uitstraling. Daarnaast is de OFYR er ook in het zwart. Vervaardigd van ruw staal met een zwarte hittebestendige coating. Het design oogt daardoor wat strakker en moderner. Er is nu ook een OFYR BBQ met een Concrete design. Dat is met een stoere zwarte betonnen sokkel en een matzwarte afwerking. Stuk voor stuk zijn de OFYR barbecues gemaakt van de beste materialen en hoogwaardige afgewerkt.

Bij Cookers & Grills vindt je het volledige OFYR BBQ assortiment. Zowel in de webshop als in de showroom. Als OFYR specialist en officieel dealer kunnen wij je alles vertellen over deze bijzondere barbecue en persoonlijk adviseren over de diverse modellen en toebehoren.

HET GEBRUIK VAN DE OFYR

Het is bij de OFYR de bedoeling om op de randen van de schaal te bakken, maar je kunt ook grillen met het OFYR grillrooster. Dit is een speciaal rooster dat te bevestigen is in het midden van de schaal boven het vuur. Deze is optioneel te bestellen en geeft een extra dimensie aan het koken met de OFYR.

Een OFYR kan worden gebruikt als barbecue of vuurhaard. Als brandstof kun je zowel houtskool als hout gebruiken. Wij raden echter aan om echte houtblokken te gebruiken. Door de vlammen geeft dit veel meer sfeer  tijdens het gebruik van de OFYR.

OFYR is naast een functioneel product ook een lust voor het oog. Het is een kunstwerk die in iedere omgeving past en weinig onderhoud nodig heeft. De plaat is zo ontworpen dat het vet en de olie naar de binnenkant toelopen. De sokkels en kookeilanden kunnen door middel van stelvoetjes perfect stabiel neergezet worden. De schaal staat op de sokkel of in het kookeiland en kan daardoor gemakkelijk geplaatst worden. Montage is overbodig omdat de OFYR in losse delen geleverd wordt en deze alleen maar op elkaar geplaatst hoeven te worden.

EEN KLEINE GREEP UIT HET ASSORTIMENT….

OFYR Island 100 – Black

€ 3195,00
Voeg toe aan verlanglijst Selecteer opties

OFYR Island PRO 100 – Cortenstaal

€ 3595,00
Voeg toe aan verlanglijst Selecteer opties