ONTSTAAN UIT EEN PASSIE VOOR ETEN, KOKEN EN BARBECUEËN

Na meer dan 8 jaar alleen het assortiment van Big Green Egg te hebben gevoerd, besloten wij in 2015 dat we een groter publiek wilden bereiken. Onze liefde voor barbecueën is immers groot en de belangstelling voor outdoor cooking is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de opmars van de keramische barbecue (Kamado). Door de jaren heen hebben we veel mensen gesproken, inspiratie opgedaan en ervaringen uitgewisseld. Om onze klanten nog beter te bedienen konden we niet anders dan uitbreiden naar een mooie en grotere showroom waarin de barbecue beleving centraal staat. Met Cookers & Grills willen we barbecue liefhebbers bij elkaar brengen en iedereen persoonlijk en oprecht adviseren in de keuze voor zijn ‘droom’ barbecue of buitenkeuken.

Alles in huis voor de echte barbecue liefhebber

Cookers & Grills voert een compleet assortiment (Kamado) barbecues en barbecue accessoires. Wij zijn officieel dealer van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Napoleon en OFYR. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van barbecue tafels en buitenkeukens. In onze ruim opgezette showroom vind je alles op het gebied van barbecuen en outdoor cooking. De barbecues zelf maar uiteraard ook de benodigde accessoires en cookware. We hebben zo’n beetje alles in huis wat jij als barbecue liefhebber nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je hierin ook goed en persoonlijk adviseren.

DÉ SPECIALIST IN
BARBECUES EN
BUITENKEUKENS!

Het gehele jaar door is de showroom geopend en kun je bij ons terecht. Wij organiseren regelmatig leuke workshops, voor zowel de beginnende als gevorderde Grillmaster. Als je al in het bezit bent van een (Kamado) barbecue kun je bij ons terecht voor een leerzame Masterclass.

>

Openingstijden Showroom

Maandag
10:00 – 17:00
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten (Alleen webshop)

Adres Showroom

Cookers & Grills
Sikkel 32
3274 KK Heinenoord
Nederland

KVK: 74099299

T: +31186749013 | E: info@cookersandgrills.nl