ONTSTAAN UIT EEN PASSIE VOOR BARBECUEËN

Het idee voor onze barbecue winkel, Cookers & Grills, ontstond na meer dan 8 jaar exclusief het assortiment van Big Green Egg te hebben gevoerd. In 2015 besloten we dat we een groter publiek wilden bereiken, omdat onze liefde voor barbecueën groot is en de belangstelling voor outdoor cooking de afgelopen jaren enorm is toegenomen, mede door de opmars van de keramische barbecue/ kamado.

Gedurende de jaren hebben we veel mensen gesproken, inspiratie opgedaan en ervaringen uitgewisseld. We realiseerden ons dat er een groeiende behoefte was aan een plek waar persoonlijk en oprecht advies werd gegeven bij het kiezen van de perfecte barbecue of buitenkeuken. We wilden onze klanten nog beter bedienen en de barbecue-beleving centraal stellen. Daarom besloten we uit te breiden naar een mooie en grotere showroom, waaruit Cookers & Grills werd geboren.

Bij Cookers & Grills streven we ernaar om jou persoonlijk en oprecht te adviseren. We delen onze kennis en passie voor barbecueën en outdoor cooking, en helpen je om de juiste keuze te maken. Onze showroom is meer dan alleen een winkel, het is een ontmoetingsplaats voor barbecue-liefhebbers en waar je wordt geïnspireerd om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Alles in huis voor de échte BBQ liefhebber

Cookers & Grills voert een compleet assortiment (Kamado) barbecues en barbecue accessoires. Wij zijn officieel dealer van onder andere Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Napoleon en OFYR. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van barbecue tafels en buitenkeukens. In onze ruim opgezette showroom vind je alles op het gebied van barbecuen en outdoor cooking. De barbecues zelf maar uiteraard ook de benodigde accessoires en cookware. We hebben zo’n beetje alles in huis wat jij als barbecue liefhebber nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je hierin ook goed en persoonlijk adviseren.

Welcome to the World of BBQ

Welkom in onze BBQ-showroom! Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, onze showroom is het hele jaar door geopend en we staan klaar om je te verwelkomen. Onze passie voor barbecueën is duidelijk zichtbaar en we hebben dan ook een breed scala aan barbecues en accessoires van topmerken.

Onze showroom is niet alleen een plek om barbecues te kopen, maar ook een gemeenschap voor barbecue-liefhebbers. Onze grillmasters zijn gepassioneerd en deskundig, wisselen graag ervaringen uit en je kunt altijd inspiratie opdoen voor je volgende grillavontuur. We zijn er trots op dat we een plek bieden waar mensen samenkomen om hun liefde voor barbecue te delen. Kom snel langs in onze showroom en ontdek de wereld van barbecue.

>

Openingstijden Showroom

Maandag
10:00 – 17:00
Dinsdag
Gesloten (Alleen webshop)
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten (Alleen webshop)

Adres Showroom

Cookers & Grills
Sikkel 32
3274 KK Heinenoord
Nederland

KVK: 74099299

T: +31186749013 | E: info@cookersandgrills.nl