RETOURNEREN

Toch niet blij met je aankoop? Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 30 dagen. In het geval dat je een product wilt retourneren kun je het retourformulier hieronder invullen. Je dient in het bezit te zijn van de originele factuur of kassabon.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van garantie, transportschade of andere service gerelateerde zaken. Voor een reguliere pakketzending bedragen de verzendkosten tussen de €7 en €15. Zware goederen zoals barbecues en buitenkeukens moeten op een pallet vervoerd worden en kun je niet via een pakketzending zelf retourneren. In dat geval nemen wij contact met je op na het invullen van het retourformulier. Hou rekening met ongeveer €50 transportkosten voor de retourzending van zware goederen.

OMRUILEN OF GELD TERUG?

Als je hebt aangegeven het product te willen omruilen dan sturen wij na ontvangst van de retourzending dezelfde dag nog het vervangende product naar je toe. Wil je na een retour liever het aankoopbedrag teruggestort krijgen? Geen probleem, dit storten wij binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de zending terug op jouw rekening.

PRODUCT TERUGSTUREN

Zoals je van ons een kwaliteitsproduct in goede staat wilt ontvangen, verwachten wij dit natuurlijk ook van jou wanneer je besluit iets terug te sturen. Graag ontvangen wij het product in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen maar ga het alsjeblieft niet gebruiken.

  1. Vul het onderstaande retourformulier in. Vul het gehele formulier volledig en correct in.
  2. Na het invullen ontvang je een kopie van het formulier in je mailbox. Print deze uit en voeg het bij de retourzending.
  3. Meld je retour vervolgens aan via onze retour portal -> https://cookersandgrills.shipping-portal.com/rp
  4. Bij elke zending zit een pakbon met artikelnummer(s) en de hoeveelheden. Deze dient ook bij de retourzending te zitten.
  5. Wanneer je een retourlabel van ons hebt gekregen, gebruik deze dan om het pakket terug te sturen. Indien je de retour zelf moet verzorgen breng dan het pakket naar het dichtstbijzijnde servicepunt van jouw keuze.
  6. Alle producten dienen ongebruikt te zijn en in originele staat te worden geretourneerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren om de zending degelijk te verpakken en met track & trace terug te sturen.
  7. Zodra wij de retour hebben ontvangen beoordelen en verwerken wij deze.
  8. Als alles in orde is dan zorgen wij dat het aankoopbedrag binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de zending teruggestort wordt. Indien je hebt aangegeven te willen omruilen dan sturen wij de vervangende producten op.

RETOUR ADRES

Cookers & Grills
t.a.v afdeling Retouren
Sikkel 32
3274 KK Heinenoord

VUL HIER JE GEGEVENS IN