Konnected Joe

Een nieuw tijdperk van keramisch grillen


Bekijk modellen

Classic en Big Joe modellen

Direct uit voorraad leverbaar


Bekijk modellen

Accessoires

Haal alles uit je Kamado Joe voor nog meer BBQ plezier


Bekijk producten

KAMADO JOE BBQ – FIRE IT UP!

 

De populariteit van de Kamado Joe is de afgelopen jaren enorm toegenomen door de opkomst van de keramische barbecue.  Niet voor niks noemen kenners de Kamado Joe de meest vernieuwende keramische barbecue. De makers van de  Kamado Joe wilden de perfecte grill ontwikkelen en hebben zich laten inspireren door de vele bereidingstechnieken die mogelijk zijn. Het zijn immers niet zomaar barbecues. Met de Kamado Joe kun je werkelijk alles bereiden. Van slowcooken, grillen en roken tot het bakken van brood en pizza’s. Je zult versteld staan van je eigen kookprestaties. Het keramiek van de Kamado Joe is van topkwaliteit en hij heeft vele ‘slimme’ functies en accessoires die bij de meeste barbecues ontbreken of alleen optioneel verkrijgbaar zijn.

KAMADO JOE, EEN ZEER COMPLETE BBQ

Eén van de grootste voordelen van de Kamado Joe ten opzichte van andere barbecues is de veelzijdigheid. Je kunt er zowel op een normale manier mee barbecuen maar ook gebruiken als allround kooktoestel. En dat laatste is wat de Kamado Joe bbq zo bijzonder maakt.

Bij Kamado Joe krijg je bij aankoop gelijk alles om mee te kunnen starten. Hij is dus zeer compleet en je hoeft de accessoires zoals een plate Setter, grillverhogers pizzasteen en aspook dus niet los er bij te kopen.

KAMADO JOE – DIVIDE & CONQUER SYSTEEM

Deze slimme opzet vervangt het normale grillrooster van de Kamado Joe. Centraal in dit systeem is het halve rooster: alle onderdelen zijn ‘gehalveerd’ en in hoogte verstelbaar. Zo is er de mogelijkheid om diverse ‘halve’ accessoires met elkaar te combineren , in plaats van dat je barbecue rooster volledig is bezet voor maar één bereidingswijze. Op de Kamado Joe kun je dus zowel direct als indirecte bereidingen tegelijk doen! Er wordt ook een tweedelig grillrooster meegeleverd en een rek waarmee je op meerdere niveaus kunt grillen. Dat is dus het dubbele aan grilloppervlak, je creëert gemakkelijk diverse warmte zones en bent altijd flexibel met iedere kookmethode.

LEVENSLANGE GARANTIE

Zolang als de oorspronkelijke koper de grill in bezit heeft, garandeert Kamado Joe dat alle keramische onderdelen in deze Kamado Joe grill en rookoven vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

INNOVATIE

Kamado Joe producten zijn constant in ontwikkeling. Er wordt gekeken waar men tegen aan loopt tijdens het barbecuen en hier op word ingespeeld. Onlangs zijn de nieuwe Kamado Joe Classic II en Big Joe geïntroduceerd met vele verbeteringen.

KWALITEIT

Kamado Joe is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alle Kamado Joe barbecues.