Kaelo

Waar plezier en design samenkomen


Bekijk modellen

KAELO – DE GEÏNTEGREERDE WIJNKOELER

Een emmer met ijs om te koelen is vanaf nu verleden tijd. Ontdek de nieuwe revolutionaire Kaelo wijnkoeler. Een te warme of koude fles heeft  altijd een negatieve invloed op de kwaliteit van de wijn. Indien je wel een emmer met ijs gebruikt wordt de fles veel te koud en dit verstoort de balans van de smaken en aroma’s.
Kaelo houdt de fles perfect op temperatuur zodat je van de wijn kunt genieten zoals dat door de makers bedoelt was!

ELKE SLOK ZOALS HET HOORT

Met één aanraking activeer je de Kaelo en deze is direct klaar voor gebruik. De wijnkoeler maakt gebruik van een gepatenteerd koelsystem waarmee een ‘jas’ van koude lucht gecreëerd wordt rondom de fles. De fles blijft droog en perfect op temperatuur.  Er is dus geen ijs, water of iets anders nodig om de fles koel te houden.

MAKKELIJK TE INSTALLEREN

De Kaelo wijnkoeler kan gemakkelijk worden ingebouwd in een buitenkeuken, een aanrechtblad of bar. Het enige wat je ziet is de mooie kroon, die in diverse afwerkingen beschikbaar is. Kaelo is eenvoudig te installeren en wordt aangesloten op een normaal stopcontact.

Elke Kaleo wordt standaard geleverd met een gepolijste of geborstelde RVS kroon. Wil je toch iets anders? Er zijn ook premium kleuren: Brass, Gun Metal en Black.

WAAR PLEZIER EN DESIGN SAMENKOMEN

Kaelo is ook leuk om te gebruiken en mag zeker gezien worden in jouw interieur. Mede door de 360 graden halo verlichting rondom de kroon. Door 3 keer de kroon aan te raken kun je kiezen uit maar liefst 27 verschillende kleuren. 4 keer de kroon aanraken en de Kaelo gaat in een ‘partymode’. Dit zorgt voor een mix van alle kleuren en het feest kan dan echt beginnen!

MADE IN BRITAIN

Ontworpen in Londen en handgemaakt door vakmensen in Cotsworlds, elke Kaelo wordt individueel getest en moet perfect zijn voordat deze wordt goed gekeurd en afgetekend door zijn maker. Elke wijnkoeler wordt standaard met 5 jaar garantie afgeleverd.