XYLO OUTDOOR KITCHEN

Doordacht design en oog voor kwaliteit


Meer over Xylo

LUXE EN MODERNE BUITENKEUKENS

Het samenstellen van een Xylo buitenkeuken begint bij een solide basis. Namelijk een buitenkeuken verdeeld in segmenten, die worden gemaakt uit een hoogwaardig frame van zwart gepoedercoat rvs. Er is keuze uit 3, 4, 5 of 6 segmenten. Het frame heeft een vaste afmeting en vormt de basis van de keuken. Vervolgens is er bij het ontwerpen van de Xylo buitenkeuken gekeken naar drie aspecten: de indeling van de kasten en lades, de materialen en de accessoires. Met de combinatie van deze drie facetten wordt een unieke buitenkeuken gecreëerd die op verschillende manieren ingedeeld kan worden. Eénvoud en een doordacht design met wel 100 mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen creëren wij bij Xylo Outdoor Kitchen een stijl die zowel modern als tijdloos is. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van onze buitenkeukens en hebben daarom gekozen voor de combinatie van donker hardhout, dat geimpregneerd is, met een zwart gepoedercoat stalen frame. Het hardhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling en geeft de keuken een sfeervol karakter. Het zwarte stalen frame zorgt voor een modern en robuust uiterlijk.

OOG VOOR KWALITEIT

Naast de keuze voor deze materialen is er ook aandacht besteed aan de afwerking van het blad van de buitenkeukens. Zo hebben wij ervoor gekozen om het blad af te werken met beton ciré of dekton, afhankelijk van jouw voorkeur. Deze materialen zijn zeer sterk en duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij hebben in onze showroom kleurstalen beschikbaar. Zo kunnen wij samen met jou de perfecte combinatie van materialen en kleuren kiezen die past bij jouw wensen.

OFFERTE AANVRAGEN

Je hebt al een Xylo Outdoor Kitchen vanaf €8.750. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze mooie showroom. Voor de realisatie van jouw eigen buitenkeuken kun je ook kiezen uit de voorbeelden hierboven die ter inspiratie dienen. Onze specialisten helpen je in ieder geval graag in de realisatie van jouw droom buitenkeuken.

Vul hier eventuele vragen of belangrijke opmerkingen in.