BBQ accessoires

Voor de ultieme kookbeleving


Bekijk assortiment

BARBECUE ACCESSOIRES BIJ COOKERS & GRILLS

Een barbecue wordt pas een succes als je de juiste accessoires hebt. Het comfort en je kookbeleving worden grotendeels bepaald door de keuze van de juiste barbecue accessoires. Bij Cookers & Grills vind je alles wat je nodig hebt tijdens het barbecuen van bekende premium merken als Big Green Egg, Broil King en Grill Pro.

De periode dat we de barbecue gebruikten voor een klein stukje vlees ligt inmiddels al ver achter ons. Tegenwoordig bak je de lekkerste pizza’s op je barbecue, gebruik je hem als slowcooker of wok je heerlijke gamba’s en schaaldieren. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste barbecue accessoires nodig.   Maar wat misschien nog leuker is, wij hebben ook allerlei producten om jouw barbecue nog specialer te maken.  Van diverse soorten premium houtskool, tot rookhout en kruiden. Leuk om voor jezelf te kopen of als cadeau geven!

ONMISBAAR EN PRAKTISCH

Als je een barbecue koopt zijn er accessoires die je direct nodig zult hebben, zoals houtskool, aanmaakblokjes maar ook bijvoorbeeld een houtskool starter. Vergeet ook niet dat je de barbecue moet schoonmaken. Je vindt bij ons ook alles om de barbecue te reinigen. Accessoires zoals schoonmaakborstels en zogenoemde grid cleaners. Vergeet je de barbecue ook niet te beschermen. Ook al verkopen we barbecues van premium merken en bieden de meesten een garantie van 10 jaar tot levenslang. Je spullen blijven alsnog het langst mooi met een beschermhoes. En heb je al het juiste kookgerei? Bestel het direct bij jouw nieuwe BBQ, dan kun je direct beginnen met grillen.

EINDELOZE VARIATIE EN MOGELIJKHEDEN

Bij barbecueën denkt men altijd aan veel vlees. Maar tegenwoordig wordt hij ook gebruikt voor koken op culinair niveau. Met barbecues accessoires als grillpannen, grillverhogers, bakplaten en pizzastenen vergroot je de mogelijkheden. Pizza’s, wokgerechten, stoofschotels maar ook desserts. En vergeet natuurlijk ook niet ons ruime assortiment rookhout, kruiden en rubs te kiezen om je gerechten op smaak te brengen.

Door de populariteit van ‘het buitenleven’ en de opkomst van diverse outdoor cookers als de Big Green Egg koken mensen tegenwoordig het gehele jaar buiten. Wat je ook zult maken, het wordt vast genieten!

Na een bezoek aan onze winkel zul je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is met een barbecue! Dit kan natuurlijk ook tijdens één van onze workshops. Je bent van harte welkom voor een kleine rondleiding en één van onze verkoopadviseurs praat jou graag bij over de vele culinaire mogelijkheden die onze bbq accessoires bieden.