WWOO Steel Outdoor Kitchen Meer dan een buitenkeuken WWOO Steel Outdoor Kitchen In luxe genieten van het buitenleven WWOO Steel Outdoor Kitchen Oerdegelijk Dutch Design

Nieuw! WWOO stalen buitenkeuken

WWOO outdoor kitchen lanceert een geheel nieuwe collectie: De WWOO stalen buitenkeuken. Het vertrouwde gepatenteerde oersterke design in een nieuw jasje. Uiteraard geheel naar wens op maat samen te stellen in combinatie met de Big Green Egg Large.  De WWOO stalen buitenkeuken is oersterk, weerbestendig en net als de betonnen uitvoeringen een echte eyecatcher in de tuin. Het is een Dutch Design made in Germany.

Een WWOO staat voor genieten van buiten koken “the Dutch way”: ultieme luxe, onderhoudsvriendelijk en maximaal genieten. En wil je echt uitpakken? Bouw dan je WWOO buitenkeuken in een handomdraai om tot buitenbar. Of wellicht een compleet stalen kookeiland? Kies het aantal elementen, de hoogte en de kleur en creëer een persoonlijke droomkeuken. De producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Ontwerp je WWOO in een paar stappen

ONTWERP VOORBEELDEN

WWOO MUSTHAVES

PERSOONLIJK ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een WWOO buitenkeuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze mooie showroom. Hier staan diverse opstellingen gepresenteerd zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Voor de realisatie van jouw eigen buitenkeuken kun je ook kiezen uit de voorbeelden die hierboven staan. Vanuit daar kunnen we eventueel verder je eigen ideeën en wensen uitwerken. We kunnen uiteraard ook een geheel nieuw ontwerp voor je maken. Onze specialisten helpen je in ieder geval graag in de realisatie van jouw droom buitenkeuken.