WWOO Concrete Outdoor Kitchen Meer dan een buitenkeuken Voor iedere tuin, groot of klein Oerdegelijk Dutch Design Keuze uit talloze ontwerpen

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is een modulaire buitenkeuken van beton die op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Eenvoud en een doordacht design met 1001 mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget. Een WWOO buitenkeuken is uniek, onverwoestbaar en een echte eyecatcher in jouw tuin. De keuken neemt relatief weinig vloeroppervlak in beslag maar biedt toch voldoende werkruimte en kookgelegenheid. De buitenkeukens van WWOO zijn efficiënt te plaatsen op een verharde ondergrond en zijn zeer breed inzetbaar in toepassing en stijl. Een buitenkeuken van beton die ook gelijk kan dienen als schutting, opbergruimte, lounge of douche. Daarnaast is hij onderhoudsvrij en kan het hele jaar door buiten staan. Bij WWOO is alles zo ontworpen dat je er weinig onderhoud aan hebt en het makkelijk schoon te houden is. Zo houd je meer tijd over om te genieten, ongeacht hoe vaak je de buitenkeuken gebruikt.

Oerdegelijk Nederlands ontwerp

Een WWOO buitenkeuken is een ontwerp van Nederlandse bodem. Het past in iedere tuin, is oersterk en onderhoudsvrij. Je kunt de betonnen buitenkeuken in een paar simpele stapppen geheel naar wens samenstellen of kiezen uit één van onze voorbeeld opstellingen. De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, noem het maar op.  Gebruik je de WWOO als vrijstaande buitenkeuken of erfafscheiding? Jaarlijks wordt de collectie uitgebreid met unieke wannahaves.

WWOO is meer dan een buitenkeuken alleen. Het staat voor 365 dagen per jaar outdoor fun. Koken met vrienden en familie, loungen en genieten. De producten van WWOO zijn praktisch, easy to use en multifunctioneel, zodat je geen omkijk hebt naar onderhoud of veel schoonmaakwerk.

Ontwerp je WWOO in een paar stappen

TWEE SEGMENTEN ONTWERP VOORBEELDEN

DRIE SEGMENTEN ONTWERP VOORBEELDEN

VIER SEGMENTEN ONTWERP VOORBEELDEN

OVERIGE ONTWERP VOORBEELDEN

WWOO MUSTHAVES

PERSOONLIJK ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een WWOO buitenkeuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze mooie showroom. Hier staan diverse opstellingen gepresenteerd zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Voor de realisatie van jouw eigen buitenkeuken kun je ook kiezen uit de voorbeelden die hierboven staan. Vanuit daar kunnen we eventueel verder je eigen ideeën en wensen uitwerken. We kunnen uiteraard ook een geheel nieuw ontwerp voor je maken. Onze specialisten helpen je in ieder geval graag in de realisatie van jouw droom buitenkeuken.