Oops...
Slider with alias opening nieuwe showroom not found.

EVENEMENT GEANNULEERD I.V.M CORONAVIRUS

Beste klant. Door de aanhoudende situatie omtrent het Coronavirus en naar aanleiding van overleg met onze demo chefs en klanten, hebben wij besloten om het openingsfeest van onze nieuwe showroom tot nader order uit te stellen. We zijn hier net als jij enorm over teleurgesteld maar voor nu is dit de beste beslissing voor iedereen. We hopen snel een nieuwe datum te kunnen prikken zodra er meer duidelijkheid is en de overheid nieuwe richtlijnen heeft bepaald.

De showroom en onze webshops zijn ondertussen gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Wil je komende weken lekker aan de slag met je barbecue of stond er een nieuwe barbecue of buitenkeuken op je verlanglijst. Kom dan gerust langs of plaats een bestelling in de webshop. We staan graag voor je klaar, tot ziens!

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM – Di t/m Zondag 10:00 tot 17:00

WEBSHOP 24/7 – Ma t/m Zondag – met Livechat klanten service

 

Kom gezellig langs!

Ben jij klaar voor de ultieme Outdoor Cooking Experience en wil je het barbecue seizoen goed beginnen? Kom dan naar de feestelijke opening van onze nieuwe Barbecue Showroom op 28 MAART 2020. Alle topmerken onder één dak op ruim 200 vierkante meter.

Deze dag zal in het teken staan van beleving, eten, drinken en veel gezelligheid. Er zijn onder andere workshops/ kookdemonstraties van Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Napoleon, Traeger en nog veel meer.

Het programma zal van 10:00 tot 18:00 uur zijn. Toegang tot het evenement en deelname aan workshops is GRATIS. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Het officiële openingsevenement van Cookers & Grills vind je ook op onze Facebook pagina – www.facebook.com/cookersandgrills

Locatie NIEUWE adres (vanaf begin Maart)

COOKERS & GRILLS
Aston Martinlaan 19
3261 NB Oud-Beijerland
Nederland

Concept floor plan

MELD JE ALVAST AAN!

Het is uiteraard geen verplichting maar als je het wilt kun je je alvast aanmelden. Zo weten wij ook wat de verwachte opkomst zal zijn. Dus wil je even gezellig langskomen om een hapje of drankje te doen. Of alvast verzekerd zijn van een plekje bij de barbecue workshop van jouw favoriete merk. Laat het ons dan weten! Aanmelden voor het evenement kan middels het onderstaande contact formulier.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op ter bevestiging.

AANMELDINGSFORMULIER

[contact-form-7 id=”4″]