The original Kamado Since 1974 Big Green Egg Bekijk modellen The Bastard Serious Outdoor Cooking Bekijk modellen Bekijk modellen Direct uit voorraad leverbaar Kamado Joe Authentiek design en messcherp Forged Messen Bekijk Collectie

Op zoek naar een BBQ winkel in de regio Rotterdam, Barendrecht?

Bij Cookers & Grills ben je op het juiste adres. Wij houden van grillen, bakken, stoven, slow cooken en de gezelligheid van een mooie bbq avond. Niet voor niks zijn wij, door ons ruime assortiment en complete aanbod, dé Barbecue winkel voor de regio Rotterdam en omstreken. We zijn officieel dealer van  diverse topmerken barbecues. Met name de zogenoemde Kamado barbecues zijn goed vertegenwoordigd. Denk aan merken als Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. Maar ook voor een Napoleon of Broil King gasbarbecue kun je terecht bij ons.

Voor een complete barbecue beleving, bieden wij een ruime keuze aan zelfgemaakte barbecue tafels en buitenkeukens. Onze barbecue showroom in Heinenoord ligt slechts op 15 minuten rijden van Rotterdam/ Barendrecht of Dordrecht. Op zaterdag geven wij regelmatig leuke demonstraties.

Een BBQ specialist met ervaring!

Na meer dan 6 jaar ervaring met de Big Green Egg wilden wij een breder publiek aanspreken. Onze liefde voor koken en barbecueën reikte immers verder en wij merkten dat er ook veel vraag was naar andere merken en de behoefte om verschillende producten te vergelijken. Door de jaren heen hebben wij veel mensen ontmoet en gesproken en dit bracht ons op het idee van Cookers & Grills. Een speciaalzaak met een compleet aanbod, waar je alles kunt vinden op het gebied van barbecuen. En waar je bovendien onafhankelijk en eerlijk advies krijgt van ervaren bbq specialisten. Wij houden van een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. Wat jouw wensen ook zijn, er is altijd een oplossing. Na een bezoek aan onze winkel zul je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van barbecuen.

Cookers & Grills is het gehele jaar geopend en je kunt jouw bestelling zowel in de winkel als online plaatsen.