The original Kamado Since 1974 Big Green Egg Bekijk modellen De allernieuwste modellen.
Direct uit voorraad leverbaar.
The Bastard Bekijk modellen
Bekijk modellen Classic en Big Joe modellen
direct uit voorraad leverbaar
Kamado Joe
Bekijk modellen gepatenteerd ontwerp en
ongekende kookprestaties
PRIMO Ceramic Grills
Ongekende grillprestaties Napoleon Barbecues Bekijk modellen Authentiek design en messcherp Forged Messen Bekijk Collectie

Op zoek naar een BBQ winkel in de regio Rotterdam, Barendrecht?

Bij Cookers & Grills ben je op het juiste adres. Wij houden van grillen, bakken, stoven, slow cooken en de gezelligheid van een mooie bbq avond. Niet voor niks zijn wij, door ons ruime assortiment en complete aanbod, dé Barbecue winkel voor de regio Barendrecht, Rotterdam en omstreken. Bij ons vind je een ruim assortiment van diverse topmerken barbecues. Met name de zogenoemde Kamado barbecues zijn goed vertegenwoordigd. Denk aan merken als Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. Maar ook voor een Napoleon of Broil King gas grills kun je terecht in onze barbecue winkel/ webshop.

Onze barbecue winkel in Oud-Beijerland ligt slechts op 15 minuten rijden van Rotterdam/ Barendrecht of Dordrecht. Op zaterdag geven wij regelmatig leuke demonstraties en voor de complete bbq ervaring hebben wij een ruime keuze aan zelfgemaakte barbecue tafels en buitenkeukens.

 

Een BBQ specialist met ervaring!

Na meer dan 6 jaar ervaring met de Big Green Egg wilden wij een breder publiek aanspreken. Onze liefde voor koken en barbecueën reikt immers verder dan alleen maar één merk bbq. Door de jaren heen hebben wij veel mensen ontmoet en gesproken en dit bracht ons op het idee van Cookers & Grills. In onze bbq winkel wordt je geholpen door ervaren specialisten. Wij houden van een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. Wat jouw wensen ook zijn, er is altijd een oplossing. Na een bezoek aan onze winkel zul je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van barbecuen.

Onze bbq winkel is het gehele jaar geopend en je kunt jouw bestelling zowel in de winkel als online bij ons plaatsen.

Wist je dat? Wij geven regelmatig leuke bbq workshops op verschillende locaties in Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag etc.