BURNOUT Kitchen NEXT GENERATION OUTDOOR KITCHENS BURNOUT Kitchen ONTWERP JE EIGEN BUITENKEUKEN

BURNOUT Kitchen – Next generation outdoor kitchen

Wie zegt dat een keuken altijd binnen moet staan? We grillen en koken buiten, in de frisse lucht – dus dat is precies waar BurnOut keukens voor bedoeld zijn. Iedere individuele BurnOut Kitchen wordt gekenmerkt door unieke eigenschappen: de frames zijn gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal, de fronten en werkbladen zijn gemaakt van het sterkste composietmateriaal. Je kunt de keuken uitrusten met verstelbare poten of verrijdbare wielen, precies zoals bij jouw situatie past. Alle modules en componenten worden met de hand vervaardigd in Oost-Westfalen, de bakermat van de keukenindustrie.

BurnOut Kitchen staat voor een nieuwe generatie buitenkeukens van ongekende kwaliteit en hoogwaardig design. De keukens bestaan uit verschillende modules die gemakkelijker aan elkaar gezet kunnen worden. Van een L-vorige buitenkeuken tot een lang en recht design. Alles is mogelijk met dit unieke concept. Ook belangrijk om te weten is dat alle BurnOut buitenkeukens het stempel MADE IN GERMANY dragen. Ze worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Een BurnOut buitenkeuken is onderhoudsvrij. onverwoestbaar, UV- en weather proof! Je zult dan ook een leven lang plezier hebben van je buitenkeuken als je deze op de juiste manier gebruikt.

Kies uit vele opstellingen

Een BurnOut keuken stel je per modulekast samen. Je kunt de keuken zowel met als zonder barbecue samenstellen. Misschien heb je al een barbecue en heb je wat meer werkruimte nodig. Of wat denk je van een koelkast in combinatie met een spoelbak? De combinaties zijn eindeloos. Met een BurnOut Kitchen krijgt buitenkoken een geheel nieuwe dimensie en beleving. Dankzij het lichte gewicht zijn de BurnOut buitenkeukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor op het balkon of dakterras.

De uitstraling bepaal jij

Je houdt van dingen die echt natuurlijk zijn, dus je BurnOut Kitchen moet er ook zo uitzien. Eenvoud en rust. De uitstraling van echt hout maar dan veel duurzamer. Je hebt de keuze uit grijs, licht eiken en donker eiken. Daarnaast bepaal je geheel zelf de indeling van de keuken. Je kunt kiezen uit vele combinaties van lades en kasten zodat je altijd ruimte hebt voor het opbergen van kookgerei en accessoires.

PERSOONLIJK ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een BurnOut Kitchen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontwerp je keuken alvast in de Configurator hierboven. Wij kunnen dat uiteraard ook voor je doen wanneer je de showroom bezoekt. Met een eerste opzet zijn we al een stap dichter bij de realisatie van jouw droom buitenkeuken.