BURN OUT NEXT GENERATION OUTDOOR KITCHENS BURN OUT ONTWERP JE EIGEN BUITENKEUKEN

BURN OUT – Next generation outdoor kitchens

BURN OUT staat voor de nieuwe generatie buitenkeukens van ongekende kwaliteit en hoogwaardig design. De keukens bestaan uit verschillende modules die gemakkelijker aan elkaar gezet kunnen worden. Van een L-vorige buitenkeuken tot een lang en recht design. Alles is mogelijk met de unieke concept. Ook belangrijk om te weten is dat alle BURN OUT buitenkeukens het stempel MADE IN GERMANY dragen. Ze worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Een BURN OUT buitenkeuken is onderhoudsvrij. onverwoestbaar, UV- en weather proof! Je zou dan ook een leven lang plezier kunnen hebben van je buitenkeuken als je deze op de juiste manier gebruikt.

De BURN OUT buitenkeukens kunnen zowel met als zonder barbecue geleverd worden. Misschien heb je al een barbecue en heb je wat meer werkruimte. Of wat denk je van een koelkast in combinatie met een spoelbak. Met BURN OUT krijgt buitenkoken een geheel nieuwe dimensie en beleving. Dankzij het lichte gewicht zijn de BURN OUT buitenkeukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor het balkon.

Kies uit vele opstellingen

De uitstraling bepaal jij

Je houdt van dingen die echt natuurlijk zijn, dus je BURNOUT-keuken moet er ook zo uitzien. Eenvoud en rust. De uitstraling van echt hout maar dan veel duurzamer. Je hebt de keuze uit GRIJS, LICHT EIKEN en DONKER EIKEN.

PERSOONLIJK ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een BURN OUT Buitenkeuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontwerp je keuken alvast in de Configurator hierboven. Onze specialisten helpen je graag in de realisatie van jouw droom buitenkeuken.