Buitenkeukens op maat

De beste materialen, vakmanschap en oog voor kwaliteit


LUXE BUITENKEUKENS OP MAAT

Outdoor living is de laatste jaren hard in opkomst. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het comfort en gemak van een buitenkeuken. Het gehele jaar door samen de lekkerste gerechten bereiden. Op zo’n manier wordt een buitenkeuken letterlijk een verlengstuk van je woning.

Ben je op zoek naar een buitenkeuken op maat? Dan bent je bij ons op het juiste adres. De liefde voor het barbecuen en het comfortabele buitenleven staat centraal in het ontwerp van onze buitenkeukens en tuinmeubelen. Of je nou van een landelijke of moderne stijl houdt, onze producten kenmerken zich door een robuuste en tijdloze uitstraling. We selecteren altijd het beste hout en met groot vakmanschap wordt alles gemaakt in onze eigen werkplaats. De houtsoorten die wij het meest gebruiken zijn eikenhout en douglashout. Laatst genoemde is tegenwoordig een veel gebruikte houtsoort vanwege zijn duurzaamheid en gunstige prijs kwaliteit verhouding. We kunnen echter op verzoek ook andere houtsoorten toepassen. Vaak is de barbecue het centrale middelpunt waar wij de buitenkeukens omheen bouwen en passen onze tuinmeubelen bij de complete stijl van jouw tuin.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Wij zien een buitenkeuken als complete keuken, met het comfort van binnen. Dus met kasten, lades en accessoires. Compleet voor het ultieme buitenleven. We willen een duurzaam maatproduct leveren waar de klant jarenlang plezier van heeft. Dat is onze visie! De buitenkeukens worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. We gebruiken hiervoor de beste materialen. Omdat iedere buitenkeuken per opdracht wordt gemaakt is het eenvoudig alles volledig op jouw wensen af te stemmen. Maatwerk is voor ons eerder regel dan uitzondering. Het is mogelijk de keukens bewerkt of onbewerkt af te leveren. Bewerking kan met diverse soorten olie of beits en geeft de buitenkeuken de uitstraling die jij wilt.

VAN OFFERTE TOT BUITENKEUKEN

1. Het eerste contact is vaak om de wensen bespreken, maatvoeringen door te geven en een idee van de sfeer te schetsen. We vragen je hierbij om alvast ideeën of foto’s te verzamelen en na te denken over de afmetingen.

2. Niet het minst belangrijke is de keuze voor het juiste model barbecue. Wij hebben diverse topmerken kamado’s en gasbarbecues in ons assortiment en kunnen jou als geen ander hierin adviseren. De barbecue kan ingebouwd worden of je kunt er voor kiezen om deze los van de buitenkeuken neer te zetten. Ook indien je al in bezit bent van een barbecue helpen wij je graag om jouw droom buitenkeuken te realiseren.

3. Het werkblad bepaald voor een groot gedeelte de uitstraling van de buitenkeuken. Er is een ruimte keuze aan natuursteen (graniet, belgisch hardsteen).  Maar ook RVS behoort tot de mogelijkheden, voor een meer industriële uitstraling.

4. De kastindeling, opbergruimtes en accessoires. Deze bepalen uiteindelijk de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van je buitenkeuken. Van een spoelbak met kraan tot een wijnkoeler of teppan yaki plaat. Maak je wensen kenbaar en wij nemen dit mee in het ontwerp.

5. De uitwerking van jouw ideeën en de offerte zijn de laatste stap in het aankoopproces. Je ontvangt van ons een 3D ontwerp bij de offerte. Zo krijg je alvast een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

PERSOONLIJK ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een buitenkeuken op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze mooie showroom. Hier staan diverse opstellingen gepresenteerd zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Voor de realisatie van jouw eigen buitenkeuken kun je ook kiezen uit de voorbeelden hierboven die ter inspiratie dienen. Vanuit daar kunnen we eventueel je eigen ideeën en wensen verder uitwerken. We kunnen uiteraard ook een geheel nieuw ontwerp voor je maken. Onze specialisten helpen je in ieder geval graag in de realisatie van jouw droom buitenkeuken.