BETONNEN BUITENKEUKENS Voor iedere tuin, groot of klein KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM In een paar stappen jouw eigen
buitenkeuken samenstellen
STOERE LOOK, ONVERWOESTBAAR In een paar stappen jouw eigen
buitenkeuken samenstellen
KIES JE ACCESSOIRES In een paar stappen jouw eigen
buitenkeuken samenstellen

BUITENKEUKEN BETON

BETONNEN BUITENKEUKEN ONTWERP

Een modulaire buitenkeuken van beton die op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Daarnaast is er de mogelijkheid om opbergkasten en accessoires toe te voegen voor een complete kookbeleving. Het product is uniek, neemt weinig vloeroppervlak in beslag maar biedt toch voldoende werkruimte en kookgelegenheid. De keukens zijn zeer efficiënt te plaatsen op een verharde ondergrond, waarbij grind of een tegels al voldoende zijn (vaak in nog geen paar uurtjes). De buitenkeukens van ‘Barts Food Factory’ zijn zeer breed inzetbaar in vorm en stijl.

OFFERTE & PRIJZEN

Een betonnen buitenkeuken is vanuit de modellen Wallo en Cabin, geheel zelf samen te stellen en uit te breiden. De foto’s zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden. Er zijn legio voorbeeld opstellingen waaruit gekozen kan worden. Iedere tuin en situatie is uniek maar het grote voordeel van dit concept is dat er geen grote (tuin)verbouwing voor nodig is en de buitenkeukens vrij gemakkelijk te plaatsen zijn. Wij nemen graag de tijd voor je en stellen de beste betonnen buitenkeuken samen die bij jouw situatie past.

We nodigen je van harte uit in onze mooie showroom waarin we verschillende opstellingen hebben staan en waar we je graag adviseren over alle mogelijkheden. Wij hebben tevens een prachtig fotoboek waarin diverse projecten staan die we hebben afgerond bij onze klanten.

WALLO Serie

De Wallo serie is een betonnen buitenkeuken die is samengesteld uit losse modules. De verschillende delen zijn gemakkelijk op te stapelen of naast elkaar te zetten. Op deze manier kun je eindeloos combineren. De Wallo is te bestellen vanaf 150 cm tot maarliefst 6 meter breed.

De werkbladen kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemaakt of juist weggelaten. Het is mogelijk om de Wallo serie zowel zonder als met een barbecue te bestellen. In samenstelling met de Wallo is het mogelijk om diverse accessoires toe te voegen zoals wokbranders, kookplaten of een spoelbak. Op deze manier stel je een zeer complete buitenkeuken samen.

De WALLO Serie is leverbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet beton.

CABIN Serie

In de Cabin Serie kunnen opbergvakken worden toegevoegd in het ontwerp. Dit model is opgebouwd uit dezelfde U-vorm betonelementen zoals in de Wallo serie, maar in deze serie maken we gebruik van stalen opbergvakken. In deze ‘cabins’ kun je opbergen wat je wilt, van houtblokken voor een stoere look tot een eikenhouten wijnrek. De betonnen bladen overlappen elkaar en dit geeft een leuke en speelse uitstraling. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk in dit ontwerp.

Ook is het mogelijk om in deze kasten een wijnrek of een onderverdeling van eiken te plaatsen. En uiteraard is het ook bij de Cabin serie mogelijk om diverse barbecues, grills, wokbranders of een spoelbak te integreren.

De CABIN Serie is leverbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet beton.

null
Bekijk WALLO 150

null
Bekijk WALLO 200

null
Bekijk WALLO 300

null
Bekijk CABIN WALLO 350B

null
Bekijk CABIN 200A

null
Bekijk CABIN 200B

null
Bekijk CABIN WALLO 350A

null
Bekijk WALLO hoekopstelling

Extra opties