Barbecue tafels

Op maat gemaakt voor ieder model barbecue


Bekijk modellen

Barbecue tafels

Op maat gemaakt voor ieder model barbecue


Bekijk modellen

EEN BBQ TAFEL VOOR IEDERE KAMADO

Outdoor cooking heeft met de opkomst van de Kamado BBQ (keramische barbecue) een compleet nieuwe dimensie gekregen. Het gehele jaar lekker in de openlucht. Eindeloos genieten van je tuin en nieuwe recepten uitproberen.  Door het gesloten systeem in combinatie met hoogwaardig keramiek en luchtcirculatie, maak je met een keramische Kamado barbecues in een handomdraai een pizza of grill je een mooi stuk vlees. Eigenlijk is alles mogelijk op deze houtskool gestookte keramische outdoor cooker. Voor de populairste merken Kamado barbecues maken wij barbecue tafels op maat. Voor de Big Green Egg, Primo, The Bastard, Kamado Joe, Primo etc.

VOORZIEN VAN ALLE GEMAK

Als je in het bezit bent van een keramische kamado barbecue dan wil je natuurlijk ook volop gebruik maken van de vele mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van opbergruimte voor je barbecue gereedschap en houtskool? Of genoeg werkruimte om al je gerechten te bereiden. Kies uit ons ruime assortiment barbecue tafels, die wij speciaal voor ieder model Kamado barbecue op maat maken. We gebruiken duurzame materialen zoals douglashout, eikenhout of een combinatie van hout met staal. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende ontwerpen. Je hebt de keuze uit tafels met of zonder opbergruimte. Een werkblad van natuursteen of beton. En diverse lengtes: van 120 cm voor de compacte tuin/ balkon tot verrijdbare tafels van maarliefst 250 cm.

DE ULTIEME KOOKPLEK VOOR JE BBQ

Maak van je Bastard, Kamado Joe of Big Green Egg een complete buitenkeuken door te kiezen uit één van de vele modellen barbecue tafels. Een barbecue tafel zorgt voor nog meer gebruiksgemak en werkruimte tijdens het barbecuen. Wij produceren bijna alle tafels in onze eigen werkplaats en doen dit al jarenlang met veel kennis, vakmanschap en liefde voor het product. We gebruiken de beste materialen en de afwerking van de tafels is daardoor van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten onze meubelbouwers exact wat er nodig is om een kwalitatief goede barbecue tafel te maken. De meeste modellen zijn door ons zelf bedacht en ontwikkeld en met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels het grootste assortiment barbecue tafels van heel Nederland hebben. We gebruiken voor de productie de nieuwste apparatuur en montagetechnieken en iedere tafel wordt grondig geïnspecteerd voordat hij de werkplaats verlaat. Alle tafels worden standaard afgeleverd op een comfortabele werkhoogte van ca. 87 cm. Daarnaast is iedere tafel voorzien van minimaal 4 stevige wielen waardoor je deze moeiteloos kunt verplaatsen.