Bekijk modellen Op maat gemaakt voor
ieder model barbecue

Barbecue tafels

Bekijk modellen Op maat gemaakt voor
ieder model barbecue
Barbecue tafels

Een barbecue werktafel voor ieder model Kamado

Outdoor cooking heeft met de opkomst van de Kamado BBQ (keramische barbecue) een compleet nieuwe dimensie gekregen. Het gehele jaar lekker in de openlucht. Eindeloos genieten van je tuin en nieuwe recepten uitproberen.  Door het gesloten systeem in combinatie met hoogwaardig keramiek en luchtcirculatie, maak je met een keramische Kamado barbecues in een handomdraai een pizza of grill je een mooi stuk vlees. Eigenlijk is alles mogelijk op deze houtskool gestookte keramische outdoor cooker. Voor de populairste merken Kamado barbecues maken wij werktafels op maat. Voor Big Green Egg, Primo, The Basterd, Kamado Joe etc.

Als je in het bezit bent van een keramische kamado barbecue dan wil je natuurlijk ook volop gebruik maken van de vele mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van opbergruimte voor je houtskool, accessoires en barbecue gereedschap. Een barbecue werktafel met een mooi en ruim werkblad biedt in dit geval een unieke uitkomst.

De ultieme kookplek voor je barbecue

Kies uit ons ruime assortiment werktafels, die wij speciaal voor ieder model Kamado barbecue op maat maken. In onze eigen werkplaats en met de grootste vakkundigheid. We gebruiken duurzaam steigerhout, douglas of eiken en je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende ontwerpen. Met of zonder opbergkast, natuursteen of rvs blad. Van 1,5 meter lengte tot een keukenblok van maarliefst 2,15 meter.

Kortom met een barbecue werktafel voor jouw Black Basterd , Kamado Joe of Big Green Egg maak je van je barbecue een complete buitenkeuken. Wij vertalen uw wens voor een ‘buitenkeuken’  in een unieke tafel van uitstekende kwaliteit

Bekijk ons complete assortiment Kamado barbecue tafels door op de button hierboven te klikken. Heb je nog andere wensen of wil je een eigen barbecue tafel samenstellen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.